Portier, nieuwbouw in Druten

Impressie van appartementen in het nieuwbouwproject De Portier Druten
14 oktober 2024

De start van de verkoop voor de 40 koopappartementen in het nieuwbouwproject Portier in Druten komt steeds dichterbij. Er zijn een aantal belangrijke data die we voor je op een rijtje hebben gezet. 

Voorverkoop, donderdag 17 oktober
De prijsindicaties worden online beschikbaar gesteld en je hebt de mogelijkheid om je favoriete appartementen vooraf door te geven. Dit geeft je een voorsprong bij de toewijzing ten opzichte van degenen die dit niet hebben gedaan.

Voorverkoop-event, maandag 21 oktober
Tijdens het event in de Bogerd (Van Heemstraweg 53 in Druten) staan we voor je klaar om je te informeren over de appartementen, het aankoopproces en meer.
Aanmelden hiervoor kan via je persoonlijke accountomgeving: ‘Aanmelden voorverkoop-event’. Hier kun je ook jouw voorkeur voor het tijdvak doorgeven, 15.00 – 16.30 uur of 17.30 – 19.00 uur.
Tijdens beide sessies zijn onze collega’s van LIV Hypotheken & Verzekeringen aanwezig om je tijdens een presentatie te informeren over de financiering bij nieuwbouw.

Start verkoop, donderdag 31 oktober
Op 31 oktober vanaf 12.00 uur kun je alle verkoopinformatie op de projectwebsite terugvinden en kun je je via het inschrijfformulier inschrijven. Inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s) kan tot en met 10 november.

Klik hier om naar de projectwebsite te gaan.