Weer een succesvol WoonEvent

Foto van bezoeker en ontwikkelaar tijdens het WoonEvent
08 oktober 2024

Afgelopen zaterdag 5 oktober vond de tweede editie van het WoonEvent plaats in het LIV Woonbelevingscentrum in Nijmegen. Dit jaar trok het evenement maar liefst 1600 bezoekers!

Het WoonEvent is dé plek waar woningzoekenden en ontwikkelaars elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Het bood ontwikkelaars de kans om hun lopende en toekomstige projecten te presenteren. Woningzoekenden kregen de gelegenheid om hun vragen persoonlijk aan de ontwikkelaars en onze nieuwbouwexperts te stellen. Daarnaast konden bezoekers ideeën opdoen in de modelwoningen, de nieuwste keuken- en badkamerontwerpen bewonderen en genieten van vers bereide hapjes tijdens de live cooking. Ook onze collega’s van LIV Hypotheken & Verzekeringen waren aanwezig en verzorgden een interessante presentatie waarin bezoekers meer te weten kwamen over het financieren van hun nieuwbouwdroom.

Met het succes van dit jaar, waarin we 400 bezoekers meer hebben mogen ontvangen dan vorig jaar, kijken wij alweer uit naar de volgende editie. Uiteraard willen wij alle bezoekers en ontwikkelaars bedanken voor dit wederom grote succes. Op naar volgend jaar!

Heb je vragen, suggesties of tips? Wij staan open voor feedback zodat we van de volgende editie een nog groter succes kunnen maken! Stuur een e-mail naar woon-event@livwonen.nl.